Stel jij je soms vragen over je loopbaan?

Dat doet iedereen toch wel eens.

Is dit de job van mijn leven? Ben ik tevreden met wat ik doe? Hoeveel energie heb ik over, na een dagje werken? Hoe vaak kan ik in mijn job de dingen doen waar ik goed in ben, of die ik graag doe? Welk pad wil ik eigenlijk volgen?...


En wat als de vragen blijven hangen?

Als je graag eens alles op een rijtje wil zetten.

Er even stil bij staan en met iemand over praten.

Om dan weer verder te gaan, maar met een beter gevoel.

Het gevoel dat het goed zit zo. En dat je het juiste pad volgt.

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

En wat is dat dan juist?

Loopbaanbegeleiding biedt coaching bij allerlei vragen rond jouw loopbaan, jouw pad, jouw carrière. Dit kan heel breed gaan.

In een kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar jouw specifieke loopbaanvraag. Deze wordt in de coaching-sessies verder onder de loep genomen, aan de hand van oefeningen die we samen doorlopen. Je zelfkennis groeit en je krijgt een beter beeld op waar je naartoe wil. Om dit alles concreter te kaderen, wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgemaakt. Het gaat vooral om bewust worden. 

Bewust worden om wie je bent, wat je wil in je loopbaan en hoe je dit kan bereiken. 

Waarom BLINKstudio?

BLINKstudio biedt loopbaanbegeleiding die dieper gaat dan vragenlijsten. Of verder dan de loopbaan.

Met de focus op jou als persoon.

Diepgaand en voelend


Het klinkt misschien zweverig, maar eigenlijk gaat het diep. En dat maak het moeilijk om uit te leggen. Bij BLINKstudio geloven we, dat loopbaanbegeleiding meer moet zijn dan focussen op je talenten. De oefeningen die we doen, laten je echt stil staan. Als 'met beide voeten op de grond'. Daarbij ligt de focus zowel op je talenten, als op je drijfveren. Wat kan je? Wat wil je? Wat denk je daarover? En voelt dat goed? Loopbaangeluk, daarvoor willen we gaan.

Een coach die ook psy is


Achter BLINKstudio schuilt een gedreven vrouw. Ik ben Erika en ik ben klinisch psycholoog. Het heeft een tijd geduurd voordat ik de impact van die studies beseft heb. Nu weet ik dat het me heeft gevormd tot wie ik ben. Een rustige enthousiasteling vol empathisch vermogen. Die vooral nieuwsgierig is naar jouw verhaal.

Ik luister graag.

Niet zomaar studio


BLINKstudio heet niet zomaar studio. Studio benadrukt het maakbare van je eigen pad. Jij bent de maker. Jij kiest. En ik moedig je aan om te ontwikkelen en te experimenteren.  Te vragen en te ontdekken. Jij staat centraal in dit proces en dat maakt elke sessie uniek. Geen geforceerde tools die jou in een vakje duwen, maar wel het ontdekken van de uniciteit van jezelf. Daar wil ik naartoe, samen met jou.


En daarom

"De sessies bij Erika voelden als een moment van overzicht krijgen. Daar hou ik van. Ik neem er heel wat dingen van mee. Zowel voor thuis als op de werkvloer!"


K.V.

"Erika straalt zoveel rust uit. Ze deed me direct thuis voelen. De oefeningen zijn enorm raak. Ze weet de juiste aanpak te kiezen."


V. W.

"Professioneel en gestructureerd. Ik heb een concreet plan en weet welke stappen ik dien te nemen. Het voelt bevrijdend en geeft terug moed!"


R.M.

Veel inzichten over mezelf maar ook veel concrete handvaten


"Ik kan Erika alleen maar aanbevelen als coach! Ze is professioneel, gestructureerd, enthousiast en kan heel goed luisteren. Het loopbaanbegeleidingstraject bracht me veel inzichten over mezelf: wie ik ben, wat ik wil,... maar ook veel concrete handvaten waarmee ik verder aan de slag kan.

Bedankt Erika!"


- Liesbet V.


Praktisch

Aanbod?

Loopbaanbegeleiding wordt aangeboden in een pakket van:

 • 4u begeleiding (zijnde 2 sessies van 2u)
 • 7u begeleiding (zijnde 2 sessies van 2u + 2 sessies van 1u30)

Dit kan met VDAB loopbaancheques. Hiervoor werk ik samen met het gemandateerd loopbaancentrum NextStep coaching.


Prijs?

 • Heb je recht op loopbaancheques? Dan kan je loopbaanbegeleiding volgen aan een zeer gunstig tarief. Je betaalt daarbij €45 per cheque. Dat is dus €45 voor een traject van 4u coaching of €90 voor een traject van 7u coaching. 
 • Indien je geen recht hebt op loopbaancheques, kan je zeker bij me terecht. De tarieven worden besproken tijdens het kennismakingsgesprek.


Locatie? 

 • Bij mij thuis, in een huiselijke sfeer (Maalderijstraat 20, 1981 Hofstade)
 • In mijn kabinet bij Groepspraktijk Onbeperkt (Hoogstraat 7C, 1820 Perk)


Hoe?

 • Contacteer me voor een gratis kennismakingsgesprek
 • We plannen een telefonisch gesprek in
 • In het gesprek van 30 minuten, kan je al je vragen stellen en krijg je alle nodige info
 • Je neemt de tijd om alles te laten bezinken en jouw beslissing te nemen
 • Daarna worden in overleg de sessies vastgelegd en de locaties bepaald 

BLINKstudio werkt voor de loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques samen met het gemandateerd loopbaancentrum Loopbaangeluk van NextStep coaching BV.

Nog twijfels?

Doe dan de loopbaangeluktest! Hiermee kan je nagaan hoe goed jij je in je vel voelt op je werk en hoe tevreden je bent met je loopbaan.

(gecreëerd door NextStepcoaching, gemandateerd loopbaancentrum)